Functieomschrijving

ZELFSTANDIG WERKEND KOK

Bouw jij mee aan één van de nieuwste restaurants van de regio? Kom dan bij ons werken als (zelfstandig werkend) kok.

Waarom werken bij Bistro het Boothuys?

Als (zelfstandig werkend) kok kom je te werken in de nieuwe keuken van Bistro het Boothuys, begin mei 2019 zijn onze deuren geopend. Waar je samen met je collega’s in de keuken de vrijheid krijgt om er jullie keuken van te maken. Je mag al jouw creativiteit, passie en jouw persoonlijkheid in de gerechten leggen. Kom met innovatieve gerechten, nieuwe trends en zet jouw stempel op de kaart! Het concept ’een plek waar iedereen zich thuis en welkom voelt’ vind je straks terug op de kaart. Tot slot leer je weer elke dag met ons mee, van het opzetten van een mooie menukaart tot het berekenen van kostprijscalculaties en meer, daar waar jij behoefte aan hebt!

Het Boothuys is een recentelijk geopende eetgelegenheid met een mooi groot terras aan de Kraaijenbergse Plassen te Cuijk. Dit is een groot recreatiegebied wat nog volop in ontwikkeling is in het Land van Cuijk. Gasten kunnen bij ons terecht om heerlijk te tafelen maar kunnen ook gerechten afhalen om thuis te nuttigen. Met een geheel nieuwe keuken en nieuw frisse stijl krijgt het bistro gedeelte circa 70 zitplaatsen en een terras met circa 100 zitplaatsen.

Wat krijg je hiervoor?

  • Een splinternieuwe werkplek
  • Een salaris op basis van ervaring en kennis
  • Een informele cultuur waar plezier en passie hoog in het vaandel staat
  • Coaching, training en doorgroeimogelijkheden

Wie ben jij?

Een enthousiaste kok met passie voor mooie gerechten! Voor een uitdaging ga jij niet aan de kant maar pak je met beide handen aan. Jij hebt ervaring in het aansturen van een team en bent toe aan je volgende stap. Initiatief nemen en de leiding pakken is voor jou vanzelfsprekend. Je bent ambitieus en je hebt ontzettend veel zin om samen met ons een succes te maken van het Boothuys!

Ben je enthousiast geraakt na het lezen van de vacature? Stuur jouw motivatie en CV naar ons. Nog vragen? Laat het gerust even weten of bel 0485-215041 en vraag naar Tom of Sjaak.

Soort dienstverband: Fulltime, Parttime, Onbepaalde tijd, Overige