Over ons

Eetwinkel Het Boothuys vind je in de snelstgroeiende wijk van het Brabantse dorp Cuijk, de Heeswijkse Kampen. Het unieke pand is een opvallende verschijning in de wijk. Het lijkt, zoals de naam al doet vermoeden, op een boot. Vanuit Het Boothuys kijk je uit op de Kraaijenbergse Plassen, waar het – zeker met mooi weer – volop leeft. Het grote terras ligt direct aan het water, waarmee het niet alleen bezoekers en passanten, maar ook watersportliefhebbers zal uitnodigen om een hapje te eten of voor een borrel.

Cafetaria en bistro

Het Boothuys is een combinatie tussen cafetaria en bistro. In de cafetaria kan men vanzelfsprekend terecht voor een frietje en snack, maar ook heerlijke belegde broodjes, verse hamburgers, maaltijdsalades en schotels. Onze cafetaria is van alle moderne gemakken voorzien, zo kunnen mensen vanuit thuis eenvoudig een bestelling doorgeven via onze bestelapp en webshop. Wij zijn trots op onze samenwerking met IJs en Spijs uit Haps, die in 2017 werd uitgeroepen tot beste ijssalon van Nederland en onlangs de 2e prijs won in de wedsstrijd ‘De Gouden IJsspatel’ met de smaak koffie-ijs. In het hoogseizoen bieden we 16 verschillende smaken schepijs aan.”

 

Van een lekkere lunch tot gezellig borrel

De bistro heeft 70 zitplaatsen en circa 100 zitplaatsen op het terras. Iedereen is van harte welkom om gezellig een hapje te eten en te drinken, we serveren hier een lunch en diner, aldus Jeroen. “Op onze toegankelijk geprijsde menukaart staan gerechten zoals spareribs, Oosterse zalmfilet en diamanthaas. Onze wijnkaart is samengesteld met behulp van registervinoloog Björn Scholten. Daarnaast hebben we altijd drie speciaal bieren op de tap en diverse speciaal bieren op fles. Het Boothuys is daarmee een zaak om lekker bijeen te komen, een kop koffie te drinken, te lunchen of dineren en gezellig te borrelen.”

HIER VIND JE ONS

Lavendel 535 | Cuijk

Eetwinkel Het Boothuys

Lavendel 535, Cuijk, NetherlandsT: 0485-215041
E: info@hetboothuys.nl
maandag
Gesloten
Dinsdag
11:30 - 22:00
woensdag
11:30 - 22:00
donderdag
11:30 - 22:00
vrijdag
11:30 - 22:00
zaterdag
11:30 - 22:00
zondag
11:30 - 22:00
route plannen
Route
Route