Eetwinkel Het Boothuys

Eetwinkel Het Boothuys vind je in de snelst groeiende wijk van het Brabantse dorp Cuijk, de Heeswijkse Kampen. Het unieke pand is een opvallende verschijning in de wijk. Het lijkt, zoals de naam al doet vermoeden, op een boot. Vanuit Het Boothuys kijk je uit over de Kraaijenbergse Plassen, waar het – zeker met mooi weer – volop leeft. Het grote terras ligt direct aan het water, waarmee het niet alleen bezoekers en passanten, maar ook watersportliefhebbers zal uitnodigen om een hapje te eten of een drankje te drinken.

in onze bistro

Lekker eten & drinken

Het Boothuys is een combinatie tussen cafetaria en bistro. De bistro heeft zeventig zitplaatsen en er zijn circa tachtig zitplaatsen op het terras. Op onze toegankelijk geprijsde menukaart staan meerdere vlees, vis- en vegetarische gerechten. Ook kan er te allen tijden rekening worden gehouden met voedselallergieën en dieetwensen, zodat alle gasten kunnen genieten van al het lekkers op onze menukaart. Onze wijnkaart is samengesteld met behulp van registervinoloog Björn Scholten. Daarnaast hebben we altijd drie speciaal bieren op de tap en diverse speciaal bieren op fles. Het Boothuys is daarmee een zaak om gezellig bijeen te komen, een kop koffie te drinken, te lunchen, dineren en lekker te borrelen.

in onze cafetaria

Lekker eten & drinken

In het cafetaria kan men vanzelfsprekend terecht voor een frietje en snack. Ook voor heerlijke belegde broodjes, verse hamburgers, maaltijdsalades en verschillende schotels kunt u bij ons terecht. Ons cafetaria is van alle moderne gemakken voorzien. Zo kunnen mensen vanuit huis eenvoudig een bestelling doorgeven via de webshop op onze website. Aan de voorzijde van het pand bevindt zich een terras waar men kan genieten van het uitgebreide assortiment van ons cafetaria. Wij zijn trots op onze samenwerking met IJs en Spijs uit Haps. In het hoogseizoen bieden we maar liefst zestien verschillende smaken schepijs aan.

Maak kennis met het team